Bereikbaarheid Home@school       
Vrijheid 234
2320 Hoogstraten

Vanuit België:

Vanuit Antwerpen

Treinen vanuit Antwerpen-Berchem 39 min na het uur en Antwerpen centraal 44min na het uur. In Noorderkempen is er aansluiting met bus 602 richting Meersel-Dreef op 5 min na het uur. Je arriveert dan ongeveer 20 min later aan de halte voor de school.

Vanuit Turnhout

Bus 430 van aan het station tot aan Hoogstraten Begijnhof. Vandaar bent u op enkele minuten wandelen snel aan de school. Of u neemt bus 600 richting Antwerpen en stapt af aan de halte voor de school.

Vanuit Malle

Bus 408 van aan de school Maris Stella. Deze brengt u op 25 minuten tot aan de halte voor de school

Vanuit Nederland:

Vanuit Amsterdam

Treinen vanuit Amsterdam Centraal 25min na het uur. Aankomst op het uur in Noorderkempen. Bus 602 op perron 4 om 5 na het uur richting Meersel-Dreef. U arriveert dan 20 min later aan de halte voor de school.

Vanuit Rotterdam

Trein om 10   na het uur richting Brussel Centraal.  Aankomst op het uur in Noorderkempen. Bus 602 op perron 4 om 5 na het uur richting Meersel-dreef. U arriveert dan 20 min later aan de halte voor de school.

Vanuit Breda

Trein richting Brussel centraal 42 min na het uur. Aankomst na 18min op station Noorderkempen. Bus 602 op perron 4 om 5 na het uur richting Meersel-Dreef. U arriveert dan 20 min later aan de halte voor de school.

 

Of gebruik Google Maps:

Bereikbaarheid: