In maart konden we enkele dagen proeven van echt lenteweer. We deden dan ook ons best om hier zo optimaal mogelijk van te genieten. Er werd gesport op de sportvelden, er werd gespeeld op de speelplaats en er werd zelfs een matchke kubb gespeeld. Ook ging het traject natuur en ecologie op wandel samen met Jack, de Jack Russell. Een ijsje onderweg kon niet ontbreken ;).  

De jongens en meisjes van de eerste en tweede graad hadden dan examens. Er werd dus weer veel tijd doorgebracht in de studiezalen. De kinderen van de lagere school hadden dan weer tijd om een namiddagje te knutselen. Er werd veel tijd en moeite ingestoken.  

Nadien konden we allen genieten van een deugddoende paasvakantie. Tijdens deze paasvakantie konden we met trots onze familie-uitbreiding aankondigen. Onze chinchilla’s kregen twee jongen.  

Na de paasvakantie waren de weergoden ons iets minder goed gezind, maar dat hield ons niet tegen om er toch af en toe op uit te trekken. De eerste woensdag was het koud, maar wel zonnig en droog. Groep I en de basisschool maakten er dan ook gebruik van om naar de buitenspeeldag in de Mosten te trekken met de fiets. Het was een groot succes! Er werd geklommen op touwenparcours en dergelijke meer.  

De voetballers van groep II en II haalden hun hartje op en haalden ook hun beste moves boven om indruk te maken op elkaar en de opvoeders. Er werden heel wat spelletjes 21en afgewerkt. 

En als het weer dan echt tegen zat, dan trok groep II en III naar de cinema en keek groep I en de basisschool een film op internaat.  

De jongens en meisjes van ecologie keken dan weer naar een natuurdocumentaire over orka’s.  

Na deze fijne maanden gaan we dan naar goede gewoonte over op een drukke meimaand. Zo starten we 3 mei al met een uitstap naar Bobbejaanland. 7 mei is onze opendeurdag en 20 mei houden we een heuse urban- en escaperun. Schrijf je allen zo spoedig mogelijk in!! Meer info elders op deze website. 

Maart en april in Home@school Klein Seminarie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.