Hey allemaal,

Deze week startten de lessen weer. Ik mag dan wel in het eerste jaar zitten, maar ik kon het toch niet laten om even rond te gaan kijken. Ik stapte het internaat binnen en werd meteen terecht gewezen door meneer Boutsen. Wat was me dat schrikken seg! Ik moest toch wel geen mondkapje opzetten zeker? Het heeft wel even geduurd vooraleer ik doorhad hoe ik het moest opzetten. Hoewel mijn mooie tanden niet meer zichtbaar zijn, heeft zo een mondmasker ook zijn voordelen. Ik kon mijn tong in de studie uitsteken naar meneer Van Gestel en hij had het niet eens door! Ik hoop wel dat ik het niet meer moet aandoen wanneer Corona terugkomt op internaat. Hoe zou ze dan op mij reageren wanneer ze mijn zwoele lippen niet kan zien? Of zouden mijn mooie ogen volstaan? Oh Corona, ik denk zoveel aan jou!

Ik moet wel zeggen dat er veel veranderd is de laatste week. Het is er zeker niet slechter op geworden als ik dat zo zie. Het begon al met een leuk spel. Een pijltjestocht door het internaat en door de school. Hoe leuk is dat! Het leek wel de Seminarie Urban Run. En om ons te plezieren hebben ze badkuipen op de speelplaats gezet. We kunnen daar nu zelfs een bad nemen. Hoe cool is dat?

De eetzaal lijkt wel een hotel geworden. We mogen niets meer zelf nemen, maar we worden bediend. Ik hoop voor mijn ouders dat de prijs niet omhoog gaat nu. Jammer dat we nog zelf moeten afruimen. Dat hadden ze eigenlijk ook ineens beter voor ons gedaan. Het zijn toch luieriken die opvoeders! Maar het leukste moet ik jullie nog vertellen: er staat overal alcohol op internaat. Waar je ook gaat, kom je het tegen! Op elke verdieping, in elke speelzaal, aan elk toilet en in de eetzaal! Je mag het zelfs gratis nuttigen. Wie had dat ooit kunnen denken?

Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten. Ik weet niet wanneer je juist les gaat hebben, maar als je komt, ben ik er ook. En als de lessen voor dit schooljaar in jouw studiejaar worden afgelast dan zie ik je wel in september terug. Zo een cool internaat. Daar wil ik opnieuw naartoe.

Groetjes, Kermit

Kermit versus mondmaskers

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.