Ons internaat beschikt over heel wat accommodatie en mogelijkheden.

Na de studietijd kunnen de internen gebruik maken van de mooie sportvelden, de sporthal, het fitnesslokaal, het skatemateriaal, …

In de goed uitgeruste speelzalen zijn tal van mogelijkheden aanwezig om voor de nodige ontspanning te zorgen. Denk maar aan de Lego, pingpongtafels, biljart, tafelvoetbal, strips, boeken, gezelschapsspellen,…

Onze modern ingerichte kamers mogen best gezien worden! Iedere intern heeft een eigen kamer met de nodige voorzieningen. Daarnaast zijn er op ieder verdiep de nodige computers voorzien, waarvan iedereen gebruik kan maken voor schoolse doeleinden.

Onze studiezalen zijn ruim en licht, en iedereen die het wenst kan er beschikken over een persoonlijk bureau, waar hij zijn studiemateriaal kan laten liggen.

Op iedere gang bevinden er zich de nodige douches. Elke intern die het wenst kan iedere avond hier gebruik van maken.

En wat we zeker niet mogen vergeten is onze keuken! Deze voldoet aan de strengste normen inzake hygiëne en veiligheid. Maar het belangrijkste is onze kok. Hij bereidt iedere dag een lekker warm middagmaal en zorgt voor een uitgebalanceerd weekmenu. De maaltijden worden steeds met verse producten klaargemaakt. Want de liefde van de intern gaat door de maag!