November was een iets kortere maand, omdat we al startten met een weekje vakantie J. Er werden wel weer tal van leuke activiteiten gehouden.

Groep I en de basisschool hielden zich voornamelijk sportief bezig. Er werd een namiddag gezwommen, getrefbald en alternatief gesport. Er werd zelfs een poging gedaan tot een echte mannequin challenge. Iedereen kon hier zijn ei in kwijt en er werd duchtig gesport en gespeeld. We vinden het dan ook belangrijk om net als de oude Grieken een gezonde geest in een gezond lichaam te hebben.

Groep II en III gingen dan wer een namiddagje bowlen.

Er werden niet zoveel strikes geworpen, maar de sfeer zat er duidelijk goed in!

De laatste woensdag van november vonden de vrouwelijke opvoedsters het tijd om nog eens goed te ontspannen voor de examens. Dus werd er een heus beautysalon gehouden. Er werd aan alles gedacht. Er waren gezichtsmaskers, make-up, krul- en stijltangen,… Al onze meisjes én jongens zagen er super uit!

Ook onze projecten lopen als een trein. Zo mogen we sinds kort onze eigen huisdiertjes verwelkomen in home@school, Chinchilla’s. Plumeau, Snuffels en Bollie stellen het wel. Dit alles in het kader van het project natuur en ecologie. Er werd samen aan een grotere kooi gewerkt en ook de verzorging wordt mee opgenomen door de internen.

chinchillas

De jongens en meisjes van cultuur konden dan weer een toneel bijwonen en kregen een initiatie breakdance.

Het ICT-project is volop bezig met het maken van filmpjes om een impressie te hebben van ons internaat voor op de opendeurdag.

Zo zie je dat het weer een drukke, maar leuke maand was hier in home@school klein seminarie.

 

Een maand in home@school Klein Seminarie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.