Februari mag dan wel een korte maand zijn, toch is er weer van alles gebeurd. 

Groep II en III kregen de kans om te gaan paintballen. Het was een zeer leuke activiteit waarin de meisjes en de jongens zich volledig konden uitleven.  

Ook de trajecten beginnen weer te lopen en er werd nieuw leven ingeblazen. Zo gingen de jongens en meisjes van natuur en ecologie op 15/02 zwerfvuil opruimen in Hoogstraten. Op 22/02 gingen de oudsten van dit traject dan weer een leuke geocache doen. 

Ook cultuur werd terug opgestart. De internen werken ijverig aan een eigen voorstelling. 

Sporten blijft ook een zeer belangrijke activiteit binnen home@school. Zo werd er meermaals getrefbald, maar ook gebadmintond, parcours gelopen,… Zie hier enkele sfeerbeelden. 

Op 15 februari was er dan naar jaarlijkse traditie onze carnavalsfuif in samenwerking met het Spijkerinternaat. Voor de basisschool en Groep 1 kwam er een professionele schminkster langs en konden de jongens en meisjes zich dus mooi laten schminken of “verwonden” ;-).  Het werd een waar dansfestijn en iedereen was fijn verkleed. Volgend jaar opnieuw J! 

De basisschool en groep 1 trokken op een druiligere woensdagnamiddag naar de cinema, terwijl groep II en III dan weer deelnamen aan een geweldige quiz. Proficiat aan de winnaars.

Nu kunnen we allemaal uitkijken naar een weekje vakantie om dan met frisse moed terug te starten in maart! 

Een korte maar krachtige maand

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.