Na een deugddoende vakantie zijn we weer klaar om er in te vliegen in een nieuw trimester in het nieuwe jaar 2017. We startten het jaar met een bezinning gevolgd door een geweldig Nieuwjaar diner met 4 gangen menu. Er werd gesmuld van de soep met balletjes en kroketten.

De eerste woensdag was er al meteen de grote clash: De voetbalwedstijd tegen het internaat van het Spijker. Er was grote inzet van onze jongens en er werd luidkeels gesupporterd door de andere jongens en meisjes die niet mee voetbalden. Onze jongens werden dan ook naar de overwinning geschreeuwd. Ze wonnen met ruime cijfers. Ook de tegenstrevers verdienen een dikke pluim voor hun inzet.

Woensdag en donderdag 17 en 18 januari was er de mogelijkheid om deel te nemen aan archery attack. Een leuk intensief spel met pijl en boog. Zowel de oudere internen als de jongere mochten hier van proeven. Er werd erg enthousiast gestreden.

 

Wesley en Georgia maakten samen een filmpje over hoe het leven er in Klein seminarie aan toegaat volgens hen.

De laatste woensdag van januari gingen de basisschool en groep 1 bowlen. Er werden meerdere strikes gegooid, maar er werd vooral veel plezier gemaakt. Het was ook leuk om nog eens enkele oud-interen hier te mogen begroeten.

Groep 2 en 3 hielden dan weer een gezelschapsspelletjes namiddag. Er werd veel gelachen J.

Op donderdagavond 26/01 kunnen de jongens en meisjes van groep 2 en 3 smullen van een heerlijke pizza. Laat het jullie smaken jongens!!

 

Het was weer een hele fijne maand januari. Hopelijk wordt februari minstens even fijn!

De start van 2017

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.